Гледай на живо

Сблъсък за титлата още в първия кръг - на живо от Разград с очакванията на Павел Колев

Селекционерът на младежите ще бъде жури на престижен футболен форум в Будапеща

Селекционерът на младежите ще бъде жури на престижен футболен форум в Будапеща

Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров ще вземе участие в престижния “Футболен Форум 2024”, домакин на който ще е Будапеща. Специалисти, лидери в бранша и заинтересовани страни от цял свят ще се срещнат в Groupama Arena на 23 април, за да обсъдят най-добрите възможности за свързване на Източната и Западната футболна култура.

Родният наставник ще влезе в ролята на жури, а към събитието постоянно се присъединяват нови лектори. Организаторите гарантират ангажиращи дискусии, а “Футболен Форум 2024” има за цел да послужи като уникален мост между източните и западните футболни култури. Събитието в унгарската столица ще предостави платформа за сътрудничество, обмен и растеж в региона. Участниците ще имат възможност да се запознаят с различни гледни точки и виждания от Централна Европа, Западна Европа, Близкия изток и отвъд тях, което ще обогати дискусиите и ще насърчи иновациите в екосистемата на футболния бизнес. От анализа на данни при скаутването на играчи до изследването на променящия се свят на женския футбол - участниците в конференцията ще получат възможност да се потопят във вълнуващите и предизвикателни аспекти на играта. Дискусиите ще покажат как лидерството движи клубовете напред и как регионалните отбори се стремят към победа. Лекторите ще споделят визията си за бъдещето на футболните академии, ще дискутират как промените в медиите влияят на спорта и ще покажат примери за постоянно променящия се свят на глобалните спортове.

"С лектори, произхождащи от различни сфери като спортна журналистика, управление на клубове и стратегическо консултиране, “Футболен Форум 2024” обещава да бъде обогатяваща платформа за дискусии относно развитието на играта и възможностите, които тя предоставя”, подчертават организаторите.

През 2023 г. първият футболен форум в Унгария привлече над 400 международни участници в Будапеща. В събитието участваха повече от 40 лектори, сред които бяха Христо Стоичков, Йоан Лупеску, Мауро Лео Никола Иночентин, д-р Еркут Согут и Франк Лудолф.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички