33 двойки взеха участие на BG Padel Tour в София

33 двойки взеха участие на BG Padel Tour в София

33 двойки се включиха във втория турнир по падел от сериите BG Padel Tour, който се проведе в в спортен център “Амик” в София.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!

Знаково събитие по време на надпреварата стана първата загуба на Кирил Димитров от една година насам. Тя обаче не му попречи да триумфира отново с титлата в дивизия “Голд” заедно с Росен Ненчев и да докаже, че неслучайно е най-добрият в България. В състезанието участваха 14 двойки, като сребърните медали спечелиха Георги Стоянов – Геш и Ники Тупаров. С бронза се окичи тандемът Ники Аргиров/Янош Брогли.

Всички призьори бяха наградени от търговския директор на “Финтрейд” Александър Маринов, както и от Стоян Динчийски, член на УС на Българската федерация по падел.

В сблъсъците в дивизия “Силвър” участие взеха 19 двойки, като имаше огромно присъствие на международни играчи. Освен от България, в турнира се включиха играчи от Гърция, Италия и Испания.

В крайна сметка, титлата стана притежание на Георги Нушев – Нуш и Никола Николов. На финала те успяха да победят двойката Олег Иванов и Дидо Николов. Третото място спечелиха Боян Бончев и Николай Василев.

Всички призьори бяха наградени от президента на Българската федерация по падел Николай Дойчинов.

Следващият турнир от веригата е във Варна от 23 до 24 март. Домакин на надпреварата ще бъде Падел Клуб Варна.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти