Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Миле Китич е играл срещу България пред 30 000 на "Армията"

Легендарната сръбска звезда Миле Китич е взел участие в демонстративен мач срещу националния отбор на България. Това разкри певецът в канала на известния ютубър Алпер Чочев, който стартира рубрика "Балкански сезон". В нея водещият ще покани най-успешните артисти на нашия полуостров.

След срещата, в която са участвали още Харис Джинович, Шабан Шаулич и Мирослав Илич, е имало концерт пред 30 000 души, а Миле Китич сподели спомените си от този момент.

"Някъде 80-те години за първи път пях в България. Мисля, че Христо Стоичков се разделяше с националния отбор и подписа договор с Барселона. На стадиона на ЦСКА имаше един мач - ние певците от Сърбия, Белград, Югославия. Там бяхме Харис Джинович, аз, Шабан, Мирослав Илич и играхме мач с тях.

Стенли: Бях на Слънчев бряг, изключиха ми телефона, Селтик пратил оферта, а ЦСКА не можеше да ме намери
Стенли: Бях на Слънчев бряг, изключиха ми телефона, Селтик пратил оферта, а ЦСКА не можеше да ме намери

След това имахме концерт. Бях само аз от “Южен вятър”, нямаше ги Синан, Драгана … никой. Публиката беше толкова въодушевена, когато излязох на сцената да пея. И тогава видях, че и в България слушат “Южен вятър”. Из цяла Югославия стадионите бяха пълни с публика. На стадиона в България имаше около 30 000 души. И около стадиона имаше хора. Само в тази част, където беше тревата, ни направиха сцена. Наистина беше пълно с хора. Даже ние пяхме за без пари. Наистина се изненадах, че има толкова много хора", каза Миле Китич.

Последвайте канала ни в

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти