Наско Сираков няма да присъства на организираната от НКП среща за бъдещето на Левски, вижте причината

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков съобщи, че няма да може да присъства на организираната среща на "синята" общност в София на 1 април. Преди няколко дни от Националния клуб на привържениците на "сините" поканиха Сираков, Боримиров, Ивков, Стоилов и Мило Борисов да седнат на една маса и да отговорят на всички въпроси за бъдещето на клуба.

Сираков: Който има разногласия с мен, си тръгва!
Сираков: Който има разногласия с мен, си тръгва!

Ето какво гласи съобщението на Наско Сираков:

"Уважаеми привърженици, 

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на ПФК Левски и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на "синята" общност на 01.04.2023 г. в София. 

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април. 

В допълнение всички структури на привържениците на ПФК Левски, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион "Георги Аспарухов" в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите. 

Наско Сираков".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти