Десподов: Тази награда ми дава невероятна мотивация! Искам да изляза в чужбина

За втора поредна година и общо трети път Кирил Десподов спечели приза за Футболист на годината. Той изпревари Илия Груев-младши и Ивайло Чочев в битката за наградата. Десподов сподели, че голямата му мечта е България да играе на голям форум.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

„Изключително съм щастлив да спечеля тази награда за втора поредна година. Тази награда ми дава невероятна мотивация и ме кара още повече да постигам успехи. Явно не съм ви подвел с думите си през миналата година. И Илия Груев, и Чочев, и всички тук са невероятни таланти и футболисти. Заедно с тях ще преследваме една мечта да класираме България на голям форум. Надявам се да е тази година. Искам да благодаря на шефовете ми в Лудогорец и националния отбор“. 

„Щом съм в Лудогорец, значи се чувствам добре. Изключително уважение ми показа клубът. Знаете в какво положение бях. Оставам до лятото, после ще видим как ще се развият нещата. Искам трансфер, мисля, че отново ми е време да изляза в чужбина. Много съм щастлив до момента в Лудогорец. Тези награди не можеш да ги спечелиш сам. Не съм мениджър, не мога да кажа дали ще ми вдигнат цената“, завърши Кирил Десподов.

Кирил Десподов отново е футболист №1 на България
Кирил Десподов отново е футболист №1 на България

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти