Генералният спонсор отново помогна на Левски, авансовите плащания за януари надхвърлиха 500 хил. лева

Генералният спонсор на Левски отново помогна на "сините", като преведе 83 хиляди лева, съобщават от клуба. Допълнителният финансов аванс е с цел поемане на неотложни плащания.

Припомняме, че преди по-малко от две седмици спонсорът на Левски направи още едно авансово плащане от 377 хиляди лева, които бяха за заплати.

Генералният спонсор отново помогна на Левски, от клуба разкриха причината за недоброто финансово положение
Генералният спонсор отново помогна на Левски, от клуба разкриха причината за недоброто финансово положение

Ето какво написаха от "Герена":

"Ръководството на "ПФК Левски" благодари на Palms Bet за допълнителната финансова помощ от 83 хиляди лева, която бе преведена днес към клуба. 

На среща в неделя, 29 януари в Дубай г-н Мило Борисов е потвърдил допълнителен аванс по един от договорите на "ПФК Левски", с цел поемане на неотложни плащания. 

С превода от днес общата сума авансирана през месец януари от Palms Bet към "ПФК Левски" надхвърли 500 хиляди лева, а заедно с авансите през месец декември сумата възлиза над 860 хиляди лева за последните два месеца".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти