ЦСКА - София показа 3D модел на новия стадион и обяви важна новина

ЦСКА - София публикува видео, в което разяснява как ще се построи и как ще изглежда новият стадион. "Червените" разясняват, че ще използват иновативен подход, който ще съкрати времето на строителството наполовна.

"Конструктивните изчисления и определянето на геометрията на стадиона са две от най-сложните и времеви задачи, които имахме. Щастливи сме, че завършихме тази фаза от проекта и можем да ви дадем информация какво ще представлява строителството на новия ни дом.

Ще заложим основно на сглобяем стоманобетон и метални елементи, което ще улесни изключително много работата на терен и ще оптимизира сроковете за изпълнение на обекта. По-конкретно:

елементите ще бъдат предварителното изготвени в заводски условия, което ще гарантира най-високо качество, естетика и прецизен контрол на производството;

ще постигнем висока якост на бетона;

монтажът ще е в пъти по-бърз, шумът - много по-малко, а неудобствата от строителните дейности на терен сведени до минимум.

ще имаме възможност за производство на големи елементи с дължина над 20 метра, което е изключително трудно постижимо с монолитен стоманобетон.

Този подход на строителство ще съкрати времето за изпълнение на обекта наполовина.

Детайлна информация за количествените стойности ще намерите във видеото. Стотици изчисления бяха направени за всеки един детайл по стадиона, така че да гарантираме сигурност, качество и съвременни решения. В прикачените графики ще разберете повече за направените анализи и ще видите общ и детайлен 3-D модел на конструкцията на стадиона с действително заложените елементи и размери. Всички визуализации показват реално свършени задачи, разработени конкретно и само за стадиона на ЦСКА.

Напълно уверени сме, че свършената работа до момента и тази, която предстои занапред, ще задоволят всички заинтересовани страни, които под една или друга форма са свързани с новото ни модерно съоръжение", пишат "червените" на своя сайт.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички