ЦСКА - София показва как ще изглежда строителството на новия стадион

Ръководството на ЦСКА - София излезе с нова информация в рубриката на клуба "Знаете ли, че...?", която "червените" поддържат в социалните мрежи. От написаното става ясно, че строежът на стадиона ще представлява комбинация от монолитно строителство и предварително готови сглобяеми елементи.

От клуба разкриха още, че в четвъртък ще покажат нагледно как би изглеждало строителството на новия стадион. 

Новият стадион ще предпазва максимално околната среда, обявиха от "Армията"
Новият стадион ще предпазва максимално околната среда, обявиха от "Армията"

"Знаете ли, че строежът на стадиона ще представлява комбинация от монолитно строителство и предварително готови сглобяеми елементи с цел оптимизация на сроковете за изпълнение и намаляване на строителните дейности на площадката по време на реконструкцията.

Звучи донякъде сложно, нали? Какво точно значи? А какви ще са сроковете? Какво ще рече намаляване на строителните дейности и защо е важно?

Всички тези отговори ще ви дадем в четвъртък, когато ще ви покажем подробно и нагледно как би изглеждало строителството на новия стадион, а също ще ви дадем и още важни детайли около идейния проект, който е на финалната права", написаха от "Армията".

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички