Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Гледай на живо

Турнир на талантите: зона Пловдив - зона Варна 0:1

Олимпийски шампион гостува на голям семинар в София

Олимпийски шампион гостува на голям семинар в София

Голям семинар за кинезетерапевти и кондиционни треньори в София събра олимпийски шампиони и светила в спортната наука в София. Организаторите от 2sport4life доведоха в София Антонио Робустели и Тереза Маринова. 

Антонио Робустели е директор на менторската програма в столицата. Той е международно признат консултант в спортната подготовка, спортен учен технолог и треньор. През последните 16 години, Антонио е работил както с полупрофесионални, така и с професионални спортисти. Той стои зад олимпийски имена (Лидия Валентин, Клаудия Мандиа и Ядислейди Педросо) и професионални отбори, а богатият си опит, натрупан през годините, споделя като гост-лектор в университети и институти по целия свят. Вторият лектор на семинара е един от най-добрите кондиционни специалисти в България - Кирил Райков. В последните години бившият баскетболист работи много успешно с много спортист.

Тереза Маринова също бе гост-лектор в менторската ни програма в София. Тереза Маринова е една от най-великите ни спортисти в историята, спечелвайки златен медал на Олимпийските игри в Сидни през 2000 година в дисциплината троен скок. Семинарът в София продължава,като организаторите са подготвили още много изненади.

Последвайте канала ни в

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти