Партизан (Червен бряг): ЗАЕДНО ЗА НАТИ!

Партизан (Червен бряг): ЗАЕДНО ЗА НАТИ!

На 29 октомври 2022 година, Общински футболен клуб Партизан (Червен бряг) призовава за набиране на финансови средства за лечението на млада майка и съпруга. 28-годишната Наталия Николаева от град Луковит е диагностицирана с тежко злокачествено заболяване. Желаещите могат да помогнат като посетят футболната среща с гостуващия ФК Севлиево. Двубоят е в събота от 16:00 часа на градския стадион в Червен бряг. 

Любомир Иванов, играещ старши треньор на ОФК Партизан коментира пред Sportal.bg подетата от отбора му инициатива:

„Спортът винаги е обединител. Да помогнем на младо семейство да води нормален живот. Парите, които очакваме да съберем може да не са много, но целта е да дадем пример всеки да помогне с каквото може“.

Ето и пълния текст на обръщението:

ЗАЕДНО ЗА НАТИ! 

Уважаеми приятели и фенове на ОФК ПАРТИЗАН гр. Червен бряг,

Обръщаме се към Вас с призив и молба за съпричастност!

Наталия Николаева от гр. Луковит е само на 28 години, обичана съпруга и майка на малко момченце. Диагностицирана е с тежко злокачествено заболяване. В момента Наталия е подложена на лечение в Турция, където лекарите дават надежда за живота й, но манипулациите и процедурите, на които е подложена ежедневно струват много, не само емоционално и физически, но и финансово.

Вече повече от два месеца Наталия и съпругът й не са виждали детето си, заради престоя си в Турция, а всеки ден за тях е изпитание и борба, борба за живот, борба едно малко дете да не остане без майка и едно семейство да се запази цяло.   

Ние, ръководството и футболистите на ОФК ПАРТИЗАН гр. Червен бряг, желаем да покажем съпричастността си към семейството на Нати в този труден момент. На 29.10.2022 г. (събота) от 16.00 часа на Градски стадион Червен бряг ще се проведе футболната среща от XIII кръг на Северозападна Трета лига между отборите на ФК ПАРТИЗАН и ФК СЕВЛИЕВО, като всички пари събрани от входа за мача ще отидат в подкрепа на НАТИ. На входа ще бъде поставена и кутия за дарения, в която всеки, който има желание и възможност, би могъл да помогне с колкото може.

Уважаеми приятели, това не е просто една човешка трагедия, това е урок по състрадателност и човечност. В такива моменти, всяка една подкрепа, дошла дори от един човек, е не просто помощ, а надежда, надежда за живот! Докато сме забързани в ежедневните си проблеми и главоболия, отдавайки им често ненужно значение, някои хора се молят само да имат още време и възможност да прегърнат любимия си човек, да чуят смеха на децата си и да държат ръката им, докато ги гледат как растат.

Нека дадем надежда на Наталия, че добрината е повод да вярва, че за нея има още живот и с подкрепата на толкова хора, тя ще се справи, защото не е сама! Вярваме също, че показвайки на децата си, че не сме безразлични към чуждата съдба, ги учим да бъдат ХОРА от малки!

Заедно за Нати!


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички