Дионтей Уайлдър: Джошуа ще победи Тайсън Фюри

Дионтей Уайлдър: Джошуа ще победи Тайсън Фюри

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър (42-2-1, 41 КО) изрази мнение, че британецът Антъни Джошуа може да победи своя сънародник Тайсън Фюри.

В последния месец Циганския крал не спираше да иска мача с Ей Джей. Двамата щяха да кръстосат ръкавици в една от най-големите битки в историята на Великобритания. За съжаление, Джошуа се забави с подписването на договора, а Фюри обяви, че двубоят е пропаднал. Въпреки това темата за дуел между тях продължава да се коментира, а Уайдлър смята, че Антъни ще победи.

„Не мисля, че битката щеше да завърши с нокаут в изпълнение на един от тях. Мисля, че Джошуа може да го победи, въпреки че разбирам, че някой може да го сметне за лудост.

Но честно казано, наистина виждам Джошуа да спечели тази битка. Но той трябва да постъпи правилно. Не трябва да мисли много, а той мисли твърде много. Освен това той силно се съмнява в себе си.

Но това е мое мнение, просто гледам на ситуацията отстрани. Не усещам инстинкта на убиец в него. А психическата увереност е най-важното нещо в нашия бизнес“, заяви Уайлдър .

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички