Мъри призова БФС за промени на правилата

Наставникът на Левски Станимир Стоилов бе доволен от приятелския мач на “сините” с Левски (Карлово). Специалистът смята, че се е получила добра проверка, която е зарадвала местните хора и се надява, че ще има и събрани средства в помощ на хората в региона. Мъри също така призова БФС да промени някои правила, за да има повече гъвкавост, визирайки наказанията на клуба за мача с Ботев (Пловдив).

“Всяко присъствие на Левски в България носи радост. Това бе една добра инициатива, дано сме събрали и някакви средства, за да помогнем на хората в беда. Карлово е и родният град на нашия патрон. Левски, когато има възможност, ще гостува в България, за да могат повече хора да видят отбора. Идеите са да връщаме вярата в отбора и да има едно обединение, след като в последните години имаше съмнение в самия клуб”.

Левски вкара четири гола в помощ на Карлово
Левски вкара четири гола в помощ на Карлово

Шеху се старае да участва в отбора. Тренира двуразово и има напредък в кондиционната му подготовка. Доволен съм, че футболистите играха изключително сериозно срещата”.

“Левски си има позиция по казуса, от която никой от нас не бяга и всички сме съгласни. От БФС трябва да помислят за промяна на някои правила и да бъдем по-гъвкави и отзивчиви един към друг”, каза Стоилов.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички