Мъри: В левскарството любовта надделява над болката, утре ще пази Пламен

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния двубой от efbet Лига срещу Хебър (Пазарджик).  Мъри заяви, че отборът вече трябва да забрави мача с Хамрун Спартанс, защото предстоят важни мачове. Специалистът е сигурен, че публиката няма да се отдръпне от стадиона, въпреки загубата от малтийците.

Голяма среща за бъдещето на Левски
Голяма среща за бъдещето на Левски

"Преживяхме тежки десет дни. Надявам се утре на мача да видим една добра игра, която дава предпоставки за бъдещето. Във футбола нямаш много време за радост или съзерцание, защото бързо идва нов мач", започна Стоилов.

"Всички играчи, които бяха болни са възстановени. Малко по-назад са в подготовката, но ще бъдат на линия за мача. Михайлов също е здрав, няма проблем, но утре на вратата ще бъде Пламен ".

"Ако постъпят добри оферти, наш играч може да бъде продаден, ако ни устройва. За момента няма такава оферта. По-важното е футболистите да мислят за представянето си утре, защото те трябва постоянно да се доказват".

Кокала: В Левски не се говори за нищо друго освен шампионска титла и купа
Кокала: В Левски не се говори за нищо друго освен шампионска титла и купа

"Нямам притеснение относно посещаемостта за мача. Нормално е да има разочарование и във феновете. В левскарството любовта надделява над болката. Само с подкрепа можем да вървим заедно напред. Основният стожер, които държи вече две години и повече клуба са именно привържениците. Обикновено, когато е най-трудно, те показват най-силна подкрепа. Всяка любов се заслужава и завоюва. Сега играчите трябва да продължат с игрите си да покажат, че подкрепата не е случайна".

"В деня след отпадането, аз се обадих на Наско Караиванов, че ние сме готови по всяко време, когато те преценят да изиграем отложените мачове. След като на нас ни се уважиха молбите, ние ще се съобразим с желанието на нашите противници, на които създадохме неудобства. През три, през четири дни. Същото е и мача за Суперкупата. Ние нямаме никакви претенции".

"Не е лесно да детронираш някого. Първо трябва да бъдем много добри във всеки мач. Важно е моят отбор всеки мач да играе на максимум ниво, а докъде ще ни стигнат силите е друг въпрос. Постигането на постоянство е най-трудният период", завърши Стоилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти