Трайчо Боксьора е готов и в настроение за битката в събота

Трайчо Боксьора е готов и в настроение за битката в събота

Трайчо Георгиев се готви усилено за най-важната битка в кариерата си. Българският боксьор вече е в Джеда и треньорът му Аспарух Георгиев увери, че той е готов да излезе на ринга и да се бие с милиардерския син Рашид Баласа. Техният двубой ще е част от боксовата гала в Саудитска Арабия на 20 август, на която черешката на тортата ще бъде реваншът между Антъни Джошуа и Александър Усик за световните титли в тежка категория.

“След добра тренировка готови и в настроение за мача в събота”, написа Аспарух Георгиев в “Инстаграм”.

Той публикува и кратко видео, на което се вижда как се боксира със своя възпитаник.

Участието на Трайчо бе под въпрос до последно заради неприятностите му със закона - счупил носа на свой съсед и се наложило да дава обяснение в районното управление на столичния кв. "Люлин".

За Трайчо Боксьора този спорт е удоволствие. Той работи на две места и тренира, когато може. И така до преди седмица, когато получава огромна възможност в кариерата си - да участва в най-значимата боксова вечер за годината.

За момента статистиката на Трайчо е ужасяваща - три мача и три тежки загуби. Така след ден той се опита да спре тази негативна серия в битка с дебютанта Рашид Беласа. Последният е милиардерски син със зоологическа градина в дома си и колекция от луксозни автомобили.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти