Фрай: Това беше най-лошият мач, откакто съм треньор на Базел

Фрай: Това беше най-лошият мач, откакто съм треньор на Базел

Старши треньорът на Базел Александер Фрай беше много разочарован от поражението на отбора му с 0:1 от ЦСКА - София в плейофите за място в групите на Лигата на Конференциите. 

"Освен 45-те минути срещу Крусейдърс, това беше най-лошият мач, откакто съм треньор на Базел", започна бившият нападател на Борусия (Дортмунд)

"Със сигурност съперникът беше стабилен в защита, но в същото време качествата им в нападение бяха контролируеми. Не биваше да се стига до този автогол”, допълни той. 

26 ЦСКА - София - Базел I

Неговите футболисти имаха също една прекалено чиста ситуация, открила им се в 45-ата минута, но пропусната. В отбора отново има проблем с реализацията на положенията, тъй като Милар се провали сам срещу вратаря, а след това и Дан Ндойе не успя да вкара. По този повод Фрай каза: "В международен мач трябва да вкарвате такива голове. Прекалено е несериозно да се пропускат”. 

25 ЦСКА-София - Базел II

"Разочарован съм заради резултата и заради многото грешни решения, които взеха моите футболисти. Но все пак 90-те минути в София са само първото действие от цялото състезание. Корекцията на дефицита от един гол е напълно възможна. Вярвам в нашия отбор, в нашите играчи’, завърши 43-годишният специалист.

Снимки: Борислав Цветанов

Още от БГ Футбол

Виж всички