Милена Колева ще подгрява звездния сблъсък между Савана Маршал и Клариса Шийлдс

Милена Колева ще подгрява звездния сблъсък между Савана Маршал и Клариса Шийлдс

Българската професионална боксьорка Милена Колева ще вземе участие в предстоящата изцяло женска галавечер, която ще бъде оглавена от супер сблъсъка между Савана Маршал и Клариса Шийлдс. 

Събитието е насрочено за 10-ти септември и ще се проведе в Лондон, Великобритания. Галавечерта се очаква със сериозен интерес от боксовите фенове, тъй като две от най-добрите жени в цялата история на бокса ще премерят сили.

34-годишната Колева, която живее и тренира в Германия, ще има тежката задача да се изправи срещу представителката на домакините Каролин Дюбоа. 

Двубоят ще се проведе в лека категория и ще бъде с максимална продължителност 6 рунда по 2 минути. 21-годишната британка е златна медалистка от Олимпийските игри за младежи в Буенос Айрес от 2018 г. Тя е сестра на страшилището от тежката категория при мъжете Даниел Дюбоа. Каролин направи своя профи дебют по-рано през годината и вече има три победи от три мача. 

Милена има далеч по-голям опит със своите 25 срещи (10-14-1), като за последно тя се би в края на месец май, когато записа трета поредна загуба.

boec.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички