Легенда на плажния волейбол сложи край на кариерата си

Легенда на плажния волейбол сложи край на кариерата си

Един от най-добрите български волейболисти на плажа Милен Стоянов реши да сложи край на дългогодишната си спортна кариера.

За последно Милен игра в двойка с Мирослав Градинаров на турнира в Бяла.

Днес Милен Стоянов реши да оповести решението си с пост във Фейсбук.

“Здравейте, приятели!

Ето ги и тези редове, които писах толкова дълго време и не успях да изрека пред вас заради емоцията, която ми подарихте и която надделя в този момент....Тя беше наистина много силна , за което благодаря на всички, които бяха част от нея!

Всяко начало си има своя край. И аз усещам,че при мен този момент е дошъл след 22 незабравими години на пясъка.

Искам да изкажа благодарности на много хора и разбира се,че моята прекрасна съпруга , двете ми чудесни дечица и семейството ми са на първо място. Благодаря ви за търпението и за това,че винаги сте били зад мен и сте ме подкрепяли! Ако нямах вашата подкрепа, сигурно нямаше да се занимавам с този любим на всички нас спорт.

Следващите, на които искам да благодаря са моите партньори, с които през годините сме се забавлявали по пясъците, Боре ,Мире и всички останали благодаря ви за прекрасните моменти! Момчета,убеден съм ,че винаги ще си останем един сплотен отбор.

На всички онези по големи от нас състезатели, от които сме се учили, благодаря ви, че ни позволихте да си откраднем това, което ни беше нужно. На Иво и на Сарата благодарим,че получихме този шанс да натрупаме безценен опит , който спомогна за нашите успехи през годините .

На всички наши спонсори, които са били редом до нас през годините, без вас на моменти беше невъзможно да се занимаваме с любимата игра.

На всички промоутъри и организатори на турнирите, на кои сме участвали, вашата работа остава в сянка, но без вас нямаше как да ги имаме всички тези спомени.

На всички съдии ,приятели, извинявайте ако съм обидил някой, но всички знаем ,че е в духа на играта и заради нея.

На всички наши противници и приятели, с които участвахме в незабравимо мачове - Гената , Любо, Жицата, Сисо, Невен, Коцето , Делчо, Теодор .... много са и не искам да изброявам всички, а и няма да успея, благодаря ви, момчета за честната и спортсменска игра !

Щастлив съм от факта,че именно в Бяла завършвам моята активна спортна кариера, града, в който се запознах с много ценни и истински към днешна дата за мен хора. Благодаря ви ,че направихте този момент толкова специален за мен, приятели!

И за финал, ако мога да дам един ценен съвет , то той ще е да се уважавате един друг и да си помагате, защото това стои в основата на истинското приятелство, волейбола е просто една игра!

Обичам ви, приятели и обещавам да съм близко до вас и занапред.”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички