Танчо Калпаков: Не можем да си подадем топката на десет метра

Наставникът на Марек Танчо Калпаков говори пред Sportal TV след проверката с дубъла на Левски, завършила 1:1. Специалистът от Панагюрище изрази разочарование от представянето на неговите момчета.

"Ниско е темпото на този етап, лично на мен отборът не ми хареса, имам доста забележки. Опитах се да ги разделя на двата равностойни отбора, искам да се запозная с качествата на играчите, но наистина са далеч от това, което имам представа за отбора ни. Прекалено елементарни грешки, топката ни е в краката, а не можем да си подадем на десет метра. Необясними грешки - при това бавно темпо, грешим доста елементарно, предстои ни доста работа. 

Дубълът на Левски изпусна Марек пред погледа на Сираков и Мъри
Дубълът на Левски изпусна Марек пред погледа на Сираков и Мъри

Дадох шанс днес на всички днес. Имаме време за подготовка, имаме доста контроли, почнахме подготовката на време и мисля, че с мачовете ще успеем да се сработим. Момчетата са мотивирани, влагат се в тренировките, не може да не им окаже влияние това, че Марек изпадне от професионалния футбол. Ще успеем да се вдигнем и да направим отбора, който всички в Дупница желаят. Искам да виждам отбор, който играе бързо с топката, доминиращ футбол и да диктуваме в Югозападната "В" група. 

13 КОНТРОЛА - Левски II - Марек

Тежко ще е, логично е, всеки спрямо възможностите си преценява с какъв състав ще разполага, ще ни трябва широчина в състава, ще трябва да правим доста ротации, за да държим играчите свежи. Това чака всички, няма какво да се оплакваме. Това ще ни е гръбнакът на отбора, но имам желание на още две позиции да подсилим отбора", заяви старши треньорът на тима от Дупница.

Снимки: Борислав Цветанов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти