Чандлър и Порие се сдърпаха: Виждам колко си неуверен

Чандлър и Порие се сдърпаха: Виждам колко си неуверен

Майкъл Чандлър и Дъстин Порие се сдърпаха на UFC 276, но кавгата им продължава и след състезанието. Чандлър за последно се би през май, където победи зрелищно Тони Фъргюсън във втория рунд. 

Порие пък не е влизал в Октагона, откакто загуби със събмишън от Чарлз Оливейра през декември. Преди тази загуба "The Diamond" беше в серия от 3 победи. Чандлър и Порие се засякоха на събитието през изминалия уикенд и се сдърпаха.

След това Чандлър пренесе кавгата в социалните мрежи. 

"Проста истина от живота - не си ти, когато си толкова жаден. Карай го по-спокойно, бъди професионалист, особено на публично място. Твоята неувереност започва да си личи."

Това не е първи път, в който Чандлър и Порие си разменят остри приказки. Порие съвсем наскоро отправи критики към Чандлър:

"Аз съм опасен противник за него. Аз съм точен с ударите си. Той предизвиква Конър. 


Конър също е опасна битка за него. Не казвам, че брадичката на Чандлър е слаба или нещо такова, но той отнася удари във всеки двубой, а хора като Конър могат да го уцелят лошо. Ако боец като Тони Фъргюсън те сваля на емята, то ако хора като мен, Конър или Оливейра те пипнат, ще е лошо за теб. Той само подскача, хвърля удари във въздуха. Не може да прави отклони, не може да се движи, а директно се нанизва на тежките удар. Влизаш ли така, ще те изнасят на носилка." 

Разбира се, отговор от Чандлър не закъсня: "Чух какво каза. Никой не го е грижа какво мислиш. Нищо от това, което казваш, не е смислено. Загуби блясъка си и сега се опитваш да откраднеш такъв от другите. Млъквай."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички