Арда пусна в продажба абонаментни и членски карти за новия сезон за новия сезон

Арда пусна в продажба абонаментни и членски карти за новия сезон за новия сезон

Арда пуска от днес в продажба абонаментни и членски карти „АЗ ОБИЧАМ АРДА“ за домакинските срещи от efbet Лига и Купата на България за сезон 2022/2023. Картите могат да бъдат закупени от днес от „Арена Арда”, пишат от клуба.

Пламен Крачунов: Арда ме грабна с това, че залага на български играчи
Пламен Крачунов: Арда ме грабна с това, че залага на български играчи

ЦЕНИ НА АБОНАМЕНТНИ КАРТИ: 
СЕКТОР „А“ ЛОЖА – 350лв 
СЕКТОР „А“ и „В“  – 160лв 
ВИП – 2000лв (включено парко място и кетеринг) 

Всеки закупил втора или трета карта за член от семейството (майка, баща, син, дъщеря), получава 20% отстъпка за сектора, от който е закупил първата карта. Досегашните картодържатели могат да запазят своето старо място най-късно до 8 юли, след което то ще бъде пуснато в свободна продажба. 

ЧЛЕНСКИТЕ КАРТИ „АЗ ОБИЧАМ АРДА“ също ще бъдат пуснати от днес на АРЕНА АРДА или може да се обадите на тел. 0893414032 

ЦЕНИ НА КАРТИ „АЗ ОБИЧАМ АРДА“ 
ЗЛАТНА – 500лв 
СРЕБЪРНА – 300лв 

Всеки закупил ЗЛАТНА КАРТА получава абонаментна карта за Сектор „А“ ложа, лимитиран комплект подаръци с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА, както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката по Ваше желание, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули. 

Всеки закупил СРЕБЪРНА КАРТА получава абонаментна карта за сектор А или В, лимитиран комплект подаръци с емблемата АЗ ОБИЧАМ АРДА, както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката по Ваше желание, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули. 

Подаръчният комплект „АЗ ОБИЧАМ АРДА“, няма да бъде пускан в продажба, само притежателите на карти „АЗ ОБИЧАМ АРДА“, ще имат този лимитиран подарък.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти