ЦСКА 1948 награди своя основен спонсор

Българският букмейкър efbet беше отличен за подкрепата си към ЦСКА 1948. На церемонията по време на официалното представяне на отбора на "червените" за новия сезон, маркетинг директорът на компанията Цветина Георгиева получи специален плакет и футболен екип. 

"Благодарим на ЦСКА 1948 за оценката и за приятелството. За еfbet е огромна чест да работи в подкрепа на червена България. Пожелаваме успех на отбора в започващата еfbet Лига" каза тя. 

17 ЦСКА 1948 - АПОЕЛ (Никозия)

Преди контролата с Апоел (Никозия) беше представен и спортно-техническият състав на ЦСКА 1948, в който в последните седмици се събраха големи армейски легенди. Сред тях личат имената на Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, както и на наставника на представителния отбор Любослав Пенев.

Ивайло Чочев получи награда за играч №1 на ЦСКА 1948 за изминалия сезон
Ивайло Чочев получи награда за играч №1 на ЦСКА 1948 за изминалия сезон

"Тази звездна селекция от легенди, които са направили толкова много за ЦСКА и въобще за българския спорт, е гаранция за бъдещ червен успех", посочват от efbet. 

Бивш тартор на сектор "Г" се появи на представянето на ЦСКА 1948 за новия сезон
Бивш тартор на сектор "Г" се появи на представянето на ЦСКА 1948 за новия сезон

Букмейкърът е главен спонсор на българското футболно първенство efbet Лига, а в нея освен на ЦСКА 1948, той е основен спонсор и на Лудогорец, Берое, Арда (Кърджали), Хебър (Пазарджик) и Спартак (Варна). Компанията спонсорира и си партнира успешно и с над 350 спортни клуба и федерации, започвайки с футбол, баскетбол, волейбол, минавайки през всички професионални и аматьорски нива, и стигайки до спортове като кану-каяк и фехтовка. efbet подкрепя българския спорт и осигурява условия за напредъка на десетки български и чуждестранни спортисти от различни дисциплини като тенис на маса, тенис на корт, колоездене, бойни спортове, борба, бокс и много други.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти