Ивелин Попов стана част от "Левски на левскарите"

Новото попълнение на Левски Ивелин Попов стана част от сдружението "Левски на левскарите". 34-годишният футболист е юноша на "сините" и от малък е фен на отбора. Според него това е пътят, по който клубът трябва да върви.

"Присъединявам се, защото е много по-добре, когато всичко зависи от много хора, а не от един човек. Хората, които са в това сдружение - клубът е много повече техен отколкото на един човек. Това е пътят и мисля, че с годините това трябва да стане основното да се издържа клубът. Да имаме право на глас, да имаме право да избираме, да гласуваме и нещата да се развиват по начин, на който на всички нас ни се иска. Левски е първи в това нещо и трябва да направим нещата докрай, за да работят както в чужбина. Знаете, че през годините отборът се държеше от хора, които после по една или друга причина спираха да помагат. Когато феновете са в сдружението всеки един милее, плащат си членския внос и може да задава въпроси и да решава съдбата на любимия си клуб", каза Попов пред клубната телевизия.

"Начинът да се върнат феновете е именно тази прозрачност, която вече я има в Левски. Семейството ми и родителите ми също ще станат част от това сдружение, за да може един ден да предадем това и на нашите деца. Това е много хубаво нещо, това е пътят. На всички нас в съблекалнята не виждам нещо да ни пречи да сме пример и част от сдружението. Аз очаквам максимално много хора, лека-полека, нещата стават. В ДНК-то на Левски никога нищо не става супер лесно, винаги е с много труд, пот, мъка, но се получава и накрая е по-сладко. Това си е ДНК-то на клуба", добави той.

Левски обърна Локо (Сф) на "Герена"
Левски обърна Локо (Сф) на "Герена"

Футболистът коментира и контузията, която получи в контролата с Академия Пандев, като заяви, че очаква да е готов за игра до седмица-две.

"Не се плаша от такива неща и тази контузия ще преболея. Разтежение имам отзад в бедрото, надявам се до седмица-две да съм на линия. На терена името не играе. Не мисля, че няма от какво да се страхуваме. ПАОК е абсолютно нормален клуб и мисля, че ще имаме добър резултат. От нас зависи бъдещето на клуба. Както се казва в една песен и няколко поговорки - любовта се предава от баща на син. Това е пътят", завърши Ивелин.

Снимки: Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти