Локо (ГО) започна подготовка

Локо (ГО) започна подготовка

Локомотив (Горна Оряховица) поднови подготовката си за новия сезон пред погледите на най-верните си фенове, дошли да видят новия състав на любимците си. Стартът на сезона започна с вече традиционната благословия, този път от отец Йоан от храма „Св. Троица”. Новият старши треньор Лъчезар Русев изведе 26 футболисти за първото занимание, като Янислав Цачев е на индивидуална подготовка заради още неотшумяла травма. Групата е основно от младоци, излезли от Школата, заедно с няколко опитни футболисти, играли вече с фланелката на Локомотив. 

Рестартът на Локо (ГО)
Рестартът на Локо (ГО)

Феновете посрещнаха радушно “новите” Красен Трифонов, Георги Колев, Станимир Андреев, Николай Иванов и Ахмед Али. В групата с много опит е и Джихат Кямил, който няколко пъти беше близо до „Локомотив”, но този път май ще бъде част от състава. По-голямата част от другите в групата на „Локо” са под 23 г. От новия сезон БФС въведе изискване поне трима до тази възраст да са непрекъснато на терена в мачовете от Трета лига. 

Подготовката на отбора ще е в домашни условия - на стадион „Локомотив” и терена в Долна Оряховица. Уговорени са 7 контроли, като последната ще е на горнооряховския стадион и ще бъде използвана за представяне на състава. Първенството на Северозападна трета лига се подновява на 6 август.

Още от БГ Футбол

Виж всички