Отложиха за вторник мачовете на Григор Димитров и Виктория Томова

Отложиха за вторник мачовете на Григор Димитров и Виктория Томова

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще играе във вторник първия си мач на “Уимбълдън”, а не понеделник вечер, както беше по предварителна програма.

Двете спирания за по около един час за дъжд в Лондон днес накараха организаторите да отменят за следващия ден четвъртите двубои на кортовете. Именно мач номер 4 на корт номер 12 беше този между Димитров и Стив Джонсън, а същото важи и за срещата на Виктория Томова с Даря Савил на корт номер 8.

Във вторник и двамата ни български представители да открият графика на съответните съоръжения в “Ол Ингланд клъб”. От 13 часа Гришо е на корт номер 2, а по същото време първата ни женска ракета ще играе на съоръжение номер 6.

Григор ще се опита да запише успешно начало на кампанията си на “свещената трева”, а Вики Томова ще търси втора победа в кариерата си в “Големия шлем”, след като предишната е именно на “Уимбълдън” през 2018 година.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички