Разград домакинства на две състезания по стрелба с лък

Разград домакинства на две състезания по стрелба с лък

Спортен клуб "Антибиотик" в Разград домакинства на две състезания по стрелба с лък. В базата на клуба днес се провежда 39-то издание на турнира Купа Разград. Надпреварата е за момчета и момичета до 12 и 15 години в категории олимпийски стил и компаунд. За призовите места ще се борят 61 състезатели от клубове от страната и представители от Румъния.

Състезателите бяха приветствани от зам.-кмета на града Добрин Добрев. Той поздрави домакините за добрата организация и пожела на всички участници успех и точни мишени.

В неделя в комплекса по стрелба с лък ще се проведе и Държавното първенство на открито за момчета и момичета до 15 и 12 години в категории олимпийски стил и компаунд. В него ще участват 70 състезатели от страната и Румъния.

Сред официалните гости на двете събития са председателите на Федерациите по стрелба с лък в България и Румъния Атанас Темелков и Милан Гомел.

Тази вечер Разградският клуб по стрелба с лък ще отбележи и 40-годишнината от основаването си. Очаква се на празника да присъства дългогодишният председател на клуба Васил Вълов.

Снимки: Gettyimages

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти