Гледай на живо

Хърватия - Бразилия 0:0

Локомотив (София) обяви раздяла с шестима футболисти

Локомотив (София) обяви раздяла с шестима футболисти

Локомотив (София) се разделя с няколко футболисти, чиито договори изтичат в края на сезона или си тръгват по взаимно съгласие.

Голмайсторът на "железничарите" през този сезон - Октавио, който бе с основна заслуга за доброто представяне на отбора (9 гола и 3 асистенции в 29 мача) напуска клуба, след като договорът му изтече на 30 май.

Октавио се раздели с Локомотив (София)
Октавио се раздели с Локомотив (София)

Пламен Крачунов и Йоргос Кацикас, които бяха сърцето на отбраната в по-голямата част от сезона за Локомотив, напускат отбора. Договорите и на двамата изтекоха на 30 Май.

15 Локомотив (София) - Пирин

Виржил Пинсон си тръгва от "Надежда". Неговият договор бе за още една година, но от клуба се разделят с него по взаимно съгласие.
Стойчо Атанасов и 20-годишният Иван-Йоанис Атанатос също напускат "червено-черните", след като и техните контракти бяха прекратени преждевременно по взаимно съгласие.

"Локомотив София искаме да благодарим на всички тези играчи, които напускат за тяхната упорита работа и отдаденост по време на престоя им в "Надежда" и им пожелаваме всичко най-добро, и успех в кариерите им", написаха от клуба на официалния си сайт.

Още от БГ Футбол

Виж всички