ЦСКА има нов бронзов партньор

ЦСКА има нов бронзов партньор

ВК ЦСКА има нов бронзов партньор, в лицето на  Бизнес център GORA (Green Office and Residential Area). 

GORA е проект за офис пространство, от ново поколение, изграден с амбицията да отговори на високите изисквания на модерния градски човек. Ако искате първокласно работно място, с панорамна гледка към Витоша, близост до 4-тия зелен клин на София и възможност през обедната почивка да се разходите в Южния парк или парк „Лозенец“, то GORA е точно за вас. Бизнес центърът е изграден с грижа за природата, с мисъл за енергоспестяване, водна ефективност, намаляване на емисиите на СО2. 

Имотът е сертифициран с платинен сертификат LEED (Лидерство в енергийния и екологичен дизайн), съгласно изискванията за устойчиво строителство. Офисните площи са снабдени с високоефективна вентилационна система, осигуряваща 100% чист въздух.

Не случайно GORA получи и специална награда „Сграда на Годината 2020“ в категория „Сгради с елементи на „зелена“ архитектура и иновации“.

Локацията на бизнес сградата е повече от отлична. Търговски център „Paradise center”, метростанция „Витоша“, както и спортен център „Пулев“ и Сити Клиник „Acibadem” са само на 5 минути пеша. А ако сте фен на колоезденето, винаги можете да се възползвате от близката велосипедна алея.

Зоните за паркиране са както надземни, така и подземни. Освен това на разположение са 26 станции за зареждане на електрически автомобили.

Бизнес център GORA е модерен устойчив проект, отговарящ на най- високите стандарти в ЕС.

ВК ЦСКА приветства своя нов партньор. Нека заедно да дадем по-добро бъдеще на нашите деца.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти