Спортна зала „Левски София“ и Sports Center Garitage Park организират целодневен детски спортен лагер "Синьо лято"

Спортна зала „Левски София“ и Sports Center Garitage Park организират целодневен детски спортен лагер "Синьо лято"

Волейболен клуб Левски, спортна зала „Левски София“ и Sports Center Garitage Park организират за втора поредна година целодневен детски спортен лагер „Синьо лято в Garitage Park“. Пилотното издание на програмата се състоя през месец юли 2021 година и премина доста успешно. Новото издание ще бъде отново в 4 седмици, но между 20 юни и 17 юли. Форматът отново е от понеделник до петък между 9 и 17 часа.

Целодневният лагер включва две тренировки на ден – една волейбол и една плуване или двигателна култура (обикновено 3 занимания по плуване и 2 двигателна култура в рамките на петте дни или обратно).

Концепцията за спортния лагер се отличава в две основни насоки. Първо – от клуба биха искали да представят на подрастващите спорта в пълната му светлина, а не само като една физическа активност. За целта канят професионалисти от тази област, които провеждат интересни лекции с децата. Разбира се, това е подкрепено и от присъствието на изтъкнати спортисти, за да разкажат те своята история на успеха.

От друга страна, за клуба е важно да помогнем за повишаването на общата култура при малчуганите. За целта тази година са поканили лектори от „Българска история“, които ще представят виртуално някои от най-големите битки. Този път ще имат акцент и върху театъра и киното, а няма да пропуснат и творческите дейности, които са много важно изразно средство. Ще присъстват и интересните лекции с физиотерапевти на тема как да се предпазваме от травми. Те ще покажат и полезни упражнения за превенция на подрастващите.

В рамките на целодневния лагер децата ще имат обяд в комплекса и следобедна закуска – плод. За тях ще се грижат аниматори, както и хора от екипа на „Левски София“. В свободното време (обедна почивка) децата ще четат, рисуват или гледат тематични видеа в конферентната ни зала.

Специални гости в първото издание бяха волейболните звезди Цветан Соколов, Владимир Николов и Тодор Скримов, които разказаха своите истории. Сега очакваме известни атлети и от други спортове.

Лагерите са подходящи за деца от 6 до 15 години, които ще бъдат разделени в 3 възрастови групи:

Момчета и момичета на възраст 6-9 години.

Момчета от 10 до 13 години

Момичета от 10 до 13 години

Момчета и момичета от 13 до 15 години (тренирали волейбол минимум 1 година в клуб)

Максималният брой деца в група е 15. 

Смените са съответно:

20 – 24 юни

27 юни – 1 юли

4 – 8 юли

11 – 15 юли.

Цена на седмичния лагер: 340 лева.

Записването е до 15 юни тук!

Мястото ви е гарантирано след заплащане на таксата до 3 дни след попълването на онлайн формата. Можете да платите по банков път или на рецепцията на спортна зала „Левски София”.

Банкова сметка: 

BG09UNCR70001523420701

UniCredit Bulbank

ВК Левски София ЕООД

Гледайте най-вълнуващите волейболни двубои от Лигата на Нациите (мъже и жени), на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички