Михайлович: Предложих на Левски договор за 1+1 години

Десният краен бранител на Левски Драган Михайлович разясни пред Дарик радио каква е ситуацията с новия му договор. Той призна, че се е разбрал със "сините" за финансовите параметри по сделката. Единствената спънка остава продължителността на контракта.

Ето какво написа футболистът:

"Предвид факта, че през последните дни в медиите се появиха различни новини относно подновяването на договора ми, искам да използвам възможността, за да изясня ситуацията от уважение към феновете. Няколко дни преди края на първенството, от клуба ми предложиха да подновя договора си за една година. Приех икономическата част, интересуваше ме само аспекта на продължителността на договора.

Смятам, че е правилно срокът да бъде за две години. За да намеря споразумение, предложих подновяване за една година, с опция за втората (б.р – 1+1 години). Това би бил взаимен компромис, който устройва и двете страни. Ако клубът иска, готов съм да подпиша по всяко време, сега не зависи от мен и се надявам нещата да приключат по най-добрия начин. Винаги съм давал всичко на терена и извън него, за да изкарам този клуб на върха и мога само да благодаря на феновете и клуба за доверието към мен!".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти