Гави и Дембеле може да не останат в Барселона, призна Лапорта

Гави и Дембеле може да не останат в Барселона, призна Лапорта

Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че каталунците нямат намерение да увеличават отправената вече оферта към младия талант Гави. Той изрази своята неприятна изненада към агента на играча, който сравнявал финансовите параметри в офертите на различни отбори към неговия клиент. 

“Няма да увеличаваме предложението към Гави за нов договор, защото нямаме желание Барса да продължава линията, следвана от тези, които бяха преди нас и които съсипаха Барса. Оказва се, че агентът на Гави сравнява офертите, които има на масата, и забавя решението, което е разбираемо, но не ми харесва тази ситауция”, обясни президентът. 

Лапорта заяви, че отношението на ръководството на Барселона е сходно и по повод на Усман Дембеле, който също е получил предложение, но все още не е дал окончателен отговор. “Дембеле? Те имат нашето предложение на масата, ние вече планираме следващия сезон от известно, но агентът на играча все още не е отговорил. Нашият приоритет е възстановяване на икономическата ситуация”, категоричен бе Лапорта.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти