Гледай на живо

Югозападна Трета лига (Група "А"): Марек - Чавдар (Етрополе) 0:0

Боримиров: Левскарщината се завръща, сдружението няма да издържа изцяло клуба

Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров говори пред медиите по време на честването на 108-годишнината на Левски. Той призна, че клубът е по-финансово стабилен отпреди 2 години и че има изчистени задължения.

Левски отпразнува 108-ата си годишнина
Левски отпразнува 108-ата си годишнина

“Искам да честитя празника на всички българси и левскари. Това е незабравим ден в нашата вековна история. Виждате колко левскари са се събрали тук. Радвам се, че отново се връща левскарщината в Левски, че отново сме обединени и заедно и дай Боже да продължим така напред, защото когато тази симбиоза стане по-голяма, Левски отнови ще възкръсне.

Да, можем да кажем, че Левски е финансово по стабилен от преди 2 години, когато бях тук. Можем, предвид това, че Левски има изчистени задължения към предишни хора и тази гледна точка можем да кажем, но все още има затруднения, стремим се да ги изчистваме. Дай Боже скоро време да дойде друг нов спонсор.

Левски на левксарите, да, те ще осигуряват част от бюджета, няма да издържат изцяло клуба.

Вълнувам се за двубоя довечера, от гледна точка на това, че снощи се видях със Седрик и Игор Томашич, с които не се бях виждал 4-5 години. И от тази гледна точка, тези спомени, които имаме заедно преди във времето, сега отново се върнаха и няма как да не се радваш в такива срещи. Старая се да поддържам спортна форма, но не бих казал, че съм на това ниво, което бях преди.

Ние сме едно голямо семейство, водим разговори с всички наши ветерани да станат членове на “Левски на левскарите”, заяви Боримиров.

Още от БГ Футбол

Виж всички