Левандовски иска да сбъдне мечтата на живота си, заяви мениджърът му

Левандовски иска да сбъдне мечтата на живота си, заяви мениджърът му

Роберт Левандовски твърдо е решил да напусне Байерн (Мюнхен) през лятото, категоричен отново беше неговият агент Пини Захави. Нападателят има договор с клуба за още един сезон, заради което шампионите засега отказват да го пуснат да си ходи. Той е очакван в Барселона, като се говори, че испанците ще трябва да платят около 40 млн. евро.

“Роберт желае да напусне и никой от нас не се интересува от пари. Истината е, че вече няколко месеца той не усеща уважение от страна на ръководството. Ако от клуба наистина искаха да му предложат нов контракт, досега щяха да се възползват от някоя от възможностите. Те обаче не го направиха”, заяви Захави пред “Билд”.

“Няма никаква оферта към Левандовски. Истината е, че след осем сезона в Байерн, през които даде всичко за клуба, Лева има желание да си тръгне, за да сбъдне мечтата на живота си”, добави мениджърът.

“От много години съм във футболния бизнес и съм виждал какво ли не, но поведението на Байерн ме изуми. И вместо да се запитат къде бъркат, те обвиняват мен за всичко”, каза още агентът.

Чави потвърди за четирима напускащи и за преговори с Левандовски
Чави потвърди за четирима напускащи и за преговори с Левандовски

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, на живо, само в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages | Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти