Гледай на живо

Шефът на реферите у нас Виктор Кашай за новите изисквания в екипировката за новия сезон

Иван Колев: Бяхме надиграни в четири-пет мача през цялото първенство

Наставникът на Локомотив (София) Иван Колев говори след последния мач на "червено-черните" през сезона. Той изрази задоволство от играта на своите футболисти през целия сезон и заяви, че очаква решението на ръководството относно неговото бъдеще.

Всичко приключи за Царско село! Хикс с Локо (Сф) прати "царете" във Втора лига
Всичко приключи за Царско село! Хикс с Локо (Сф) прати "царете" във Втора лига

"Очаквахме, че Царско село ще играе изключително агресивно и много мотивирано. Излязохме без шестима титуляри в отбора, но тези, които ги заместиха, се представиха достойно. От мотивацията съм доволен, разбира се. Заложих на момчетата, които почти не играят в състава, един юноша направи дебют, определено съм доволен от тези момчета. Сдърпаха се, защото в хода на мача амбициите им нарастваха - като видяха агресията в играта на Царско село, но тя беше в рамките на футбола, не ги коря. Затова имаше такива реакции. 

17 Царско село - Локомотив (София)

Когато започваше първенството миналата година, някои журналисти и специалисти казваха, че с тази селекцията Локомотив я вземе седем-осем точки до Нова година, я не. Сега имаме 34 точки. Каква да е оценката ми! Целта беше да създадем отбор с дисциплина, агресия и стил. Работихме много. Юли Петков, Ицо Коилов и Данчо Господинов не ги считам за асистенти, а за мои колеги. Много големи благодарности и за футболистите, разбира се. Реално бяхме надиграни в четири-пет мача през цялото първенство. Бъдещето ми? Ще изчакам решението на ръководството", заяви старши треньорът на "железничарите".

Още от БГ Футбол

Виж всички