Тайсън Фюри пиян посред бял ден в Кан, рита такси

Тайсън Фюри пиян посред бял ден в Кан, рита такси

Световният шампион по бокс в тежка категория на WBC Тайсън Фюри отново влезе в негативната хроника заради своя изцепка. Британският аз изглежда се е върнал към свой стар порок, след като бе сниман пиян посред бял ден в Кан да рита такси, чийто шофьор отказва да го качи.

Фюри се отдаде на заслужена почивка на Лазурния бряг след неотдавнашните си героични действия на ринга. В края на април той победи с технически нокаут претендента за короната му Дилиън Уайт след шест рунда пред 94 000 зрители на “Уембли”. След битката Фюри обяви, че това е бил последният мач в професионалната му кариера, макар че мнозина не го вярват.

Сегашните действия на Циганския крал без съмнение ще притеснят феновете му, които още помнят как той бореше депресията си с ежедневна употреба на алкохол и наркотици.

В Кан Тайсън бе сниман как се олюлява по улиците, подкрепян от свои приятели и баща си Джон. Те му помагат да стигне до бяло такси, но докато Фюри, облечен в бяла тениска и шорти, се подпира на него и опитва да отвори заключената задна врата, шофьорът изглежда обяснява на приятелите му, че не може да го качи в това състояние и дава газ. Тази негова реакция отприщва гнева на Фюри, който в прилив на агресия изритва бронята на “Рено”-то, след което същото правят и придружаващите го.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти