Юношите: Ако бяхме вкарали за 2:0, щеше да е друго

Голяма част от момчетата от юношеския национален отбор до 17 години се обединиха около мнението, че ако тимът ни бе вкарал за 2:0 срещу Нидерландия, двубоят можеше да завърши по различен начин от загубата с 1:3.

Юношите започнаха добре срещу европейския шампион, но не издържаха
Юношите започнаха добре срещу европейския шампион, но не издържаха

“Липсваше ми малко късмет да вкарам за 2:0. Трудна ситуация, но дадох всичко от себе си. Ако беше влязъл голът, може би щеше да е друго. Холандците са много силен отбор, като им дадем инициативата става тежко. Каквото можем, ще дадем в предстоящите два мача”, каза Петър Кирев.

“Изключително тежък мач, но не мисля, че сме отстъпвали много на съперника. Ако беше станало 2:0, мачът става друг. Много силни футболисти имат нидерландицте. Ще опитаме да коригираме някои неща за следващия мач. Не е имало паника, а концентрация. Ние няма да се откажем, ще дадем всичко от себе си”, каза Росен Маринов.

Йордан Петков: Момчетата се постараха и се справиха с указанията
Йордан Петков: Момчетата се постараха и се справиха с указанията

“Няма как да сме доволни предвид загубата. Ако бяхме вкарали втори гол, щеше да е друг мач. Нашият отбор има много качества. Мисля, че имаме възможностите да се надиграваме с всеки”, обясни Мартин Георгиев.

“Уникално изживяване, мисля, че сме стабилен отбор, който може да играе футбол. Можем да затваряме мачовете. Доста се прибрахме в нашата половина и това даде шансове на Холандия. Не ни притеснява никой. Оставаме стабилни”, заяви направилият силен мач вратар Алекс Божев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти