Радослав Митревски: Липсва ни късмет и увереност пред гола

Старши треньорът на Пирин Радослав Митревски заяви, че е доволен от своите футболисти, въпреки че "орлетата" отстъпиха на Локо (София) с 0:1. Наставникът на благоевградчани сподели, че иска да вижда повече увереност пред противниковата врата.

"Причината за загубата е, че не успяхме да реагираме след техния гол. През останалото време стояхме добре. Без да вкараш гол, трудно се взима точка или три. Откакто отборът се спаси, правим доста корекции в състава. Трудно намираме единомислие и разбирателство на терена. Имахме доста добри контраатаки. 

Локомотив (София) забрави за напрежението и затвърди елитния си статут с успех над Пирин
Локомотив (София) забрави за напрежението и затвърди елитния си статут с успех над Пирин

Това, което търсихме, се получи. Липсва ни късмет и увереност пред гола, което ни тежи. Искаме да дадем повече игрово време на част от футболистите. Тренировъчният процес и мачовете вървят добре. Няма отпускане, просто ни липсва голът. Вкараме ли гол, ние си взимаме поне точка. 

15 Локомотив (София) - Пирин

Ние си играем както досега - мач за мач. На последния двубой очаквам да има много фенове на стадиона, защото това ще е последният мач на Светослав Дяков. Излизаме за победа, както винаги", заяви Митревски.

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти