Прекрасна игра на Денислав "dennyslaw" Димитров не успя да спаси SKADE от поражение

Прекрасна игра на Денислав "dennyslaw" Димитров не успя да спаси SKADE от поражение

Отборът на SKADE изгуби от тима на ECSTATIC с 1:2 (16-13, 8-16, 13-16) в Swiss фазата на Pinnacle Cup 4. Това е втори пореден неуспех за норвежката организация в CS:GO турнира, след като те коленичиха пред Isurus. В момента българите са с актив от нула победи и две загуби, което означава, че за да продължат да се борят за 80 000 хиляди долара, те трябва да не допускат повече слаби резултати.

Играчите на Камен "bubble" Костадинов показаха мъжка игра в битката срещу датчаните, но късметът не беше на тяхна страна. Карта №1 беше най-успешна за "лъвовете", които съумяха да се съвземат след лошо първо полувреме и да изравнят мача. В последните рундове изгря звездата на Денислав "dennyslaw" Димитров, който направи страхотен клъч, за да затвори мапа. 

Избраният от "сините" Dust 2 трябваше да бъде лесна победа за българските състезатели, защото опонентът им е известен със слабата си игра на легендарната карта. Съдбата обаче имаше други планове за вечерта и донесе двубоя на ECSTATIC. Подобно се случи и на финалния Ancient, на който макар пълната доминация на съперника в началото, "лъвовете" показаха силна игра, но в крайна сметка бяха надиграни.

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти