Джорджина: В началото ми трябваха 30 минути, за да намеря хола в къщата на Кристиано

Джорджина: В началото ми трябваха 30 минути, за да намеря хола в къщата на Кристиано

Джорджина Родригес - любимата на Кристиано Роналдо, разкри още любопитни моменти от живота си с футболната звезда. В навечерието на стартиращите епизоди от сериала за нея в “Нетфликс” - “I am Georgina” (Aз съм Джорджина) тя споделя за шока си да заживее с толкова богат човек. Двамата са двойка от 2016-а година, когато Кристиано, тогава играч на Реал Мадрид, я среща в магазин на “Гучи” в испанската столица.

“Изминах пътя от това да продавам луксозни стоки до това да ги нося на червения килим - спомня си испанката пред Latin Times. - Имам милиони последователи и съм жената на най-следвания мъж в света. Първият път обаче когато отидох в къщата на Кристиано, постоянно се губех. Влизайки в кухнята, после ми трябваше половин час, за да се върна в предишната стая, защото не знаех пътя. Отнемаше ми по 30 минути, за да се върна в хола. Всичко беше толкова голямо. Още от дете съм живяла само в малки апартаменти”.

Първият епизод от сериала за Джорджина е този четвъртък (27 януари) - в деня, в който тя навършва 27 години. В момента половинката на Роналдо е бременна с близнаци.

Още от Булевард

Виж всички