Джорджина: За мен луксът е да отида на село и да ям сандвич

Джорджина: За мен луксът е да отида на село и да ям сандвич

Няколко дни преди премиерата на документалния филм в платформата Netflix, Джорджина Родригес даде интервю пред вестник „El Pais”, където говори за живота си със суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо.

Испанката описа португалеца като „красив и перфектен мъж“, „най-добрият футболист в света“ и човек, който е „финансово стабилен, защото мисли и има добри бизнеси“.

Джорджина има дете от Кристиано – Алана Мартина, а сега е бременна с близнаци. Тя обеща, че ще бъде майка на всичките деца на футболиста на Манчестър Юнайтед. „Нито Кристиано, нито аз сме мислили, че Алана ще бъде единствено мое дете. Всичките деца ме наричат „мамо“. Много неща, които се пишат в медиите, не са истини и заради това хората не са наясно“, каза Родригес.

Популярната брюнетка призна, че може да говори с Роналдо часове наред за деца, тренировки, проекти, бизнес, но не и за футбол. „Никога не съм се интересувала от футбола. Следях балет, а когато се запознах с него, започнах да се интересувам от това, с което се занимава той. Не съм обаче футболен фен. Истината е, че у дома не говорим за този спорт“, призна жената до CR7.

“Аз съм много позитивен човек, повече амбициозна, отколкото практична. Чувствам се добре, защото не действам с гняв, завист или злоба. Ако имаш късмет, животът ти дава добри неща. Чувствам се изпълнена с енергия в този момент. За мен луксът е свързан с това да отида на село, да се завия с одеяло и да ям сандвич с чоризо“, завърши тя пред изданието.

Още от Булевард

Виж всички