Васил Петров: Целта е влизане в efbet Лига, има много неща, които трябва да променим

Наставникът на Спартак (Варна) Васил Петров похвали футболистите си след първата контрола на тима в Турция. Соколите загубиха с 0:1 от Олимпик (Ташкент), тъй като пропиляха няколко добри ситуации за гол.

“Радвам се, че се получи здрав мач. Търсим битката, търсим моменти, в които да видим на какво ниво сме. Първото полувреме вятърът попречи да покажем по-хубава продукция. Смятам, че чисто тактически сме доста добре и се видяха много хубави моменти. Изпуснахме една ситуация, при която дори нямаше вратар на вратата заради вятъра. Второто полувреме се случи същото нещо. Нещото, върху което трябва да работим, е тактически с новите момчета. Някои още не са готови и на моменти губехме контрола през втората част. Като цяло съм доволен. Радвам се, че се получи здрав мач.

Не предвиждаме да има хора, които да си заминат. Засега това са хората, на които ще разчитаме.

Вече казахме, че искаме в efbet Лига, казахме, че това е целта. Радваме се относно условията за подготовка, те са перфектни. Надявам се да свършим работа във всички аспекти - както физически, така и тактически. Целта е влизане.

Доста аспекти искаме да подобрим. Има много неща, които трябва да променим. Трябва да адаптираме новите към играта ни. Чисто тактически търсим някои промени, с които да изненадаме противниците ни през втория полусезон”, каза пред Sportal.bg Васил Петров.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички