Гледай на живо

"От дузпа в тъч" с Филип Кръстев, Светослав Дяков, Галин Иванов и Георги Илиев

Милиардерски син се качва на хеликоптерна площадка на небостъргач за мач срещу Мейуедър

Милиардерски син се качва на хеликоптерна площадка на небостъргач за мач срещу Мейуедър

Онлайн влогърът Мъни Кикс ще се качи без страх на импровизиран ринг на 210 м надморска височина не срещу кого да е, а срещу боксовата легенда Флойд Мейуедър.

Ютубърът е син на строителен магнат милиардер, а истинското му име е Рашед Белхаса. Той има две победи на профиринга, подобно на Мейуедър притежава собствена агенция Social Knockout и е „търсач на силни усещания“, както сам се определя пред „Сън“.

Американската машина за пари Мейуедър води финални преговори с Мъни Кикс за двубоя им на 20 февруари, който трябва да се проведе на хеликоптерната площадка на 7-звездния хотел Бурж Ал Араб в Дубай.

“Не ме е страх от високото, все пак съм скачал с парашут“, казва Мъни Кикс.

Както е известно, 44-годишният Мейуедър официално окачи ръкавиците след 50-0 победи през 2017 г., след като надви бившия шампион на UFC Конър Макгрегър в доходоносен бой. Оттогава той се е завръщал два пъти с два различни боя на различни изложения.

Интересното е, че хеликоптерната площадка на небостъргача е била сцена на различни демонстративни мачове по тенис и голф досега.

"Телеграф"

Гледайте на 14 май галавечерта, в която Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат на един и същи ринг, само в платформата FITE.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти