Гледай на живо

ЦСКА 1948 - Борец Велес (Северна Македония) 4:3 - Отзивите след срещата

Невяна Владинова: Калейн и Воложанина ще са по-силни догодина

Невяна Владинова: Калейн и Воложанина ще са по-силни догодина

В лицето на Боряна Калейн и Татяна Воложанина индивидуалното ни направление в художествената гимнастика е в сигурни ръце. Прогнозата направи за БНТ доскорошната лидерка в националния отбор - Невяна Владинова.

"Двете направиха силно представяне на световното първенство, особено Татяна, която бе дебютантка на толкова голям форум. За Боряна всички знаем, че когато е във форма играе добре и се бори за златото. И двете ще са много различни, интересни и по-силни следващата година", заяви пред обществената телевизия бившата гимнастичка.

Владинова също ще участва в бенефиса на олимпийските шампионки от ансамбъла предвиден за 16 декември.

За началото ѝ в художествената гимнастика, най-силната година и най-неприятният спомен в кариерата, Невяна разказва в предаването "Зала на славата" тази неделя 21:30 по БНТ 3.

"Бях на шест годинки, когато с майка ми се разхождахме в центъра и срещнахме гимнастичките, които както обикновено си носеха обръчите, бухалките и топките. Естествено се загледах в тях и казах на майка ми, че искам да играя с тези уреди. Всъщност уредите ме грабнаха от първия момент. Предпочитам всичко да се зависи от мен и провалите и успехите да са си за мен, а не да влача след себе си още хора", заяви Невяна Владинова пред камерата на БНТ.

bntnews.bg

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти