БФЕстетическа гимнастика с благодарствено писмо до спортния министър

БФЕстетическа гимнастика с благодарствено писмо до спортния министър

Българската федерация по естетическа групова гимнастика изказва специална благодарност към министъра на младежта и спорта Андрей Кузманов за помощта относно участието на българските отбори на Световното първенство в Хелзинки (Финландия).

"Българска федерация Естетическа групова гимнастика изказва благодарност към Министерството на младежта и спорта в лицето на министър Андрей Кузманов и целия негов екип. През изминалите шест месеца ръководството на БФЕГГ имаше възможността да работи с професионалисти, с хора, познаващи истинските проблеми на българския спорт, с хора, които бяха съпричастни към спортните ни прояви. За първи път от шест години БФЕГГ почувства, че е част от българския спорт, усетихме загрижеността към дейността и изявите на спортистите ни", се казва в писмото.

"Благодарение на министър Кузманов и екипа му БФЕГГ успя да реализира на високо професионално и спортно ниво Световен шампионат през юни в "Арена Армеец" в София. Участието на националните отбори в Световното първенство в Хелзинки (Финландия) е факт благодарение на финансовата подкрепа, която получихме от Министерството на младежта и спорта. От името на всички спортисти, треньори, съдии, деятели и ръководството на БФЕГГ, изразявам благодарност за оказаното ползотворно партньорство", се казва в писмото, подписано от председателя на федерацията Мариета Дукова.

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти