Ледената пързалка "Юнак" отваря врати на 1 декември

Ледената пързалка  "Юнак" отваря  врати на 1 декември

Ледената пързалка "Юнак" в София отваря врати за посетители на 1 декември. Съоръжението е разположено на ледена площ от 1200 кв/м в Борисовата градина.

От днес в мрежата на eventim.bg стартира онлайн продажбата на билети. Всеки делничен ден сесията, която започва в 10.00 часа, ще бъде безплатна за деца до 7-годишна възраст. Пропускът за пързалката с кънки под наем е 12 лв. Вход със собствени кънки е 10 лв. Нова опция за предстоящия сезон е билет за 12 посещения, валиден от 1 декември 2021 година до 1 февруари 2022 година, със собствени кънки на промоционална цена от 99 лева. Наем на "пингвин" е 10 лв. Урок с инструктор е на цена от 15 лв.

През целия сезон на пързалката ще се организират множество развлекателни събития, кулинарни изкушения и открити уроци с известни български спортисти.

Съвместно с ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ще се извършва разделно събиране на отпадъци от опаковки и тяхното рециклиране.

Пързалката ще работи при спазване на всички противоепидемични мерки.

Ледената пързалка "Юнак" се намира до метростанция стадион "Васил Левски". Тя е наследник на легендарната пързалка "Дружба", която не беше отваряла врати от близо три десетилетия преди през 2018 година отново да заработи за посетители.

Още от Зимни спортове

Виж всички