Илиан: Лошо, че загубихме, който е правил програмата, е можело малко повече да мисли

Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след отпадането на своя тим от турнира за Купата на България. “Моряците” отстъпиха с 0:1 като гост на Берое, а треньорът отново обърна внимание на много гостувания и сгъстената програма.

Само няколко секунди бяха нужни на Камбуров, за да прати Берое към 1/4-финалите за Купата
Само няколко секунди бяха нужни на Камбуров, за да прати Берое към 1/4-финалите за Купата

“През първото полувреме малко повече в завършващата фаза трябваше да сме по-концентрирани. Второто полувреме се изравни мача и тяхното положение реши срещата. Стана лошо, че загубихме мача и Леандро. Видяхте какви хора влязоха от пейката за Берое и какви при нас. При нас нямаха опит младите момчета. Не трябва да се допуска в такъв мач такава грешка, но няма значение. Някои от младите се включиха добре.

Леандро каза, че е получил болка в бедрото и паднал, нормално е, доста пътувания се получиха. Който е правил програмата, е можело да я направи малко по-гъвкава. С Левски играем в събота. Ще се приберем в 3 часа сутринта в четвъртък и събота пак играем. Трябва да се мисли. Минаха и конгреси, и други неща, но не се мисли.

Мен не ми пречи, че младите влизат, напротив радвам се за тях. Някой от тях са и титуляри. Въпросът е, че във футбола никой не го интересува, когато няма резултат, кой е играл. След такава грешка е малко неприятно. Второто полувреме промениха те постройката и се изравни мача.

Откакто съм се върнал в Черно море, имаме 8 мача за Купата и само 1 домакинство. Винаги играем срещу достойни отбори. Неприятно е, че отпадаме, но тябва и късмет в жребия. Трябва да използваме и малкото време, за да се подготвим за мача с Левски.

Те показаха, че са във възход и от резултати, и от игра. Очаква ни труден мач. Нямаме много вариативност в атака. Ще ни е доста трудно, но се надявам пред нашата публика да стане хубав мач, пък каквото стане”, заяви Илиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички