Световно първенство по художествена гимнастика по БНТ 3 и БНТ 1

От 27 до 31 октомври 2021 г., зрителите на Българката национална телевизия могат да гледат на живо световното първенство по художествена гимнастика в Китакюшу, Япония. Всички финали на шампионата и представянето на българските гимнастички зрителите могат да гледат по БНТ 3, а финалите на отделните многобои и уреди ще бъдат излъчвани и в ефира на БНТ 1.

Участието на ансамбъла по художествена гимнастика на България ще е първото след спечелването на златния медал от Летните олимпийски игри в Пекин тази година и последното в този състав. В индивидуалното представяне България ще бъде представена от Боряна Калейн и Татяна Воложанина.

Коментатор на Световното първенството по художествена гимнастика в ефира на БНТ ще бъде спортният журналист Радина Жекова. Представянето на българските участници в индивидуалната надпревара ще коментира участничката ни на Игрите в Рио Катрин Тасева, а треньорът на националния ни отбор, спечелил световна титла през 2014 г. – Ина Ананиева, ще коментира представянето на ансамблите по време на световното.

Още от Медии

Виж всички