Националите ни атакуват финали на Европейското във вечерната сесия

Националите ни атакуват финали на Европейското във вечерната сесия

Българските боксьори бяха поставени във вечерната сесия от полуфиналите на Европейското първенство за младежи в Будва, Черна гора. Четирима родни таланти достигнаха до тази фаза на шампионата и по този начин си гарантираха минимум бронзови отличия. По-късно днес те ще опитат да направят следващата стъпка, класирайки се за мачовете за титлите в своите категории.

Вечерната сесия започва от 19:00 часа, а пръв на ринга от нашите ще се качи Даниел Кирилов. В категория до 57 килограма той ще се изправи срещу Манвел Петросян от Армения. Срещата е четвърта в програмата на ринг В и се очаква да започне около 19:45. Останалите ни участници са на ринг А.

Пръв там ще боксира Радослав Росенов. В категория до 60 килограма той ще срещне друг арменец Ерик Израйелян. Срещата е пета в списъка и трябва да започне около 20:00 часа. В деветия двубой от програмата ще видим и Уилиам Чолов. Той трябва да се качи на ринга около 21:00 часа срещу сърбина Рашко Симич.

Последен от нашите национали е Кирил Борисов. В категория над 92 килограма националът ни ще боксира с украинеца Дмитро Баблюк. Мачът е 13-ти в списъка и се очертава да се проведе около 22:00 часа.

Срещите могат да се наблюдават на Youtube страницата на европейската централа.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти