Лечков: Човекът със запотените очила е раздавал парите! Битият - бит, другият - такован

Членът на изпълнителният комитет на Българския футболен съюз Йордан Лечков направи любопитно изказване относно изминалия конгрес на централата. Както е известно, бившият национал заяви, че в тоалетните на НДК са раздавани пари преди вота, а думите му бяха подкрепени от президента на Славия Венцеслав Стефанов. 

Венци: Наистина имаше купуване на гласове на конгреса, предлагаха между 2 и 3 хиляди лева
Венци: Наистина имаше купуване на гласове на конгреса, предлагаха между 2 и 3 хиляди лева

"На това му казвам егоцентризъм. Досега запазвах толерантност, защото Бербатов беше кандидат-президент, но… Вижте, имаше и трети кандидат за поста. Защо не се обадихте и на него. Информацията ми е от хора, които са получили пари от човека със запотените очила. Те са искали да гласуват за Порточанов, но в крайна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов защо получи само 8 гласа, а не 40-50 минимум, както се очакваше. 

Бербатов призова Стефанов и Лечков да огласят имена, а НДК и хотели да запазят записите си
Бербатов призова Стефанов и Лечков да огласят имена, а НДК и хотели да запазят записите си

Бербатов говори главно през фейсбук, но футболът не е фейсбук. Мерна се веднъж-два по телевизията и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има. Аз искам да го попитам защо не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го подкрепят, а не с празни приказки и с атаки по опонентите. Аз затова твърдя, че Бербатов е стиснат. Сега въпроси ни задават. Като какъв ги задава. Дайте да занимаваме цяла България с болежките им. Нали знаете народът какво е казал – цинично е, но е вярно: битият – бит, другият – такован", добави Йордан Лечков пред "Блиц".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти