Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Кюстендил - Балкан (Ботевград)

Еди Хърн иска да види "агресия" и "безмилостен инстикт" от Антъни Джошуа в реванша срещу Александър Усик

Еди Хърн иска да види "агресия" и "безмилостен инстикт" от Антъни Джошуа в реванша срещу Александър Усик

Еди Хърн иска да види “агресия” и “безмилостен инстинкт” от бившия шампион в тежка категория Антъни Джошуа в реванша му срещу Александър Усик.

“Той вече тренира. Видяхме се тази сутрин и той тренира. Антъни започва да се настройва психически за реванша. Трябва да видя агресия от него в реванша срещу Усик. Трябва да видим безмилостния му инстикт. Видяхте лицето на Усик след битката. Джошуа почти не го беше докоснал. Той може да нанесе сериозни щети, но Усик е блестящ боец и ще трябва да промени това. Мисля, че е настроен да направи промени. Той е шампион,“ заяви Хърн.

Антъни Джошуа посети боксовата зала на Канело Алварес и неговия треньор Еди Рейносо в САЩ с което потвърди слуховете, че може да смени треньора си за своя реванш срещу Александър Усик.

Неговият промоутър Еди Хърн нито отрече нито потвърди, че боксьорът му планира да направи рокада в щаба си.

“Мисля, че онова, което Ей Джей ще иска да направи, е да анализира защо се представи така. Да, тактиката не беше правилна, той се представи слабо, но защо? Трудно е да се каже. Ей Джей винаги ще обръща внимание на своята подготовка и ще гледа как може да се подобри. Ако това да привлече хора в екипа си би променило ситуацията, той ще направи каквото е необходимо”, каза още Хърн.

fight-bg.com

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти