Балъков участва в благотворителен голф-турнир

Балъков участва в благотворителен голф-турнир

Бившият капитан на националния отбор на България Красимир Балъков е участвал в благотворителен турнир по голф, където са набирани средства за подпомагане на деца в нужда. Турнирът се е провел в германския курорт Мархьордт, а общата сума е 27 000 евро, съобщи самият Балъков на официалната си страница. 

"Имах удоволствието и привилегията да взема участие в благотворителен голф турнир, заедно с мои приятели и бивши съотборници от ВФБ Щутгарт и футболни легенди на Германия. Самият турнир бе посветен на два социални проекта, които имат за цел да подпомогнат деца в неравностойно положение. Щастлив съм, че заедно с моите колеги - голфъри и други дарители, успяхме да съберем около 27000 евро, които са за децата в нужда", казва бившият плеймейкър. 

След това представя и участниците в турнира, които позират на обща снимка. Това са бившите футболни легенди, взели участие в надпреварата на "Голф клуб Мархьордт": Ханзи Мюлер, Маурицио Гаудино, Маркус Бабел, Красимир Балъков, Какау, Марио Баслер, Дариуш Вош, Рема.

Снимка: balakov.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти